[QUOTE=oldrodge;1830564]Najprawdopodobniej przyczyną tej usterki jest walnięty sterownik pompy wtryskowej. Można go samemu zdemontować od pompy...... Czołem!!! Dawno nie pisałem ale tak naprawdę śledzę ten temat bo sam jestem ciekaw przyczyny świecącej się kontrolki. Może to o czym piszesz jest i trafioną diagnozą, Ja ze swoim mondkiem już nie mam problemu. Niestety mechanik za "Chiny"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie chciał zdradzić tematu co było przyczyną. Na pierwszy rzut oka nie widać tam ingerencji w altka, regulatory i inne duperele coś było działane kompem(może soft,może jakieś inne tematy)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Wózek śmiga jak talala i nic się nie wyświetla podczas jazdy,jest o.k co prawda w ten sterownik nie zaglądałem....alee. Cóż zrobić mechanicy mają swoje tajemnice
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.