Cytat:
Czyyyyyli, poprawcie mnie jeśli źle zrozumiałem, ale w moim przypadku (kolor srebrny, tapicerka skórzana czarna) przyciemnianie będzie miało sens,bo dzięki mniejszej przepuszczalności skóra się tak nie nagrzeje,a z racji tego,że nie mam ciemnego koloru samochodu, to aż takie ciepło z blachy nie będzie szło, tak ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie. Mimo że mam czarny kolor i cały dzień stania na słońcu , to zanim wejdę do auta , otwieram wszystkie szyby i szyberdach , włączam silnik , klimę ( bo na dzień dobry Buchnie gorącem ) i włączam fotel na chłodzenie. Odczekuje 2 minuty góra 3 ( trzy ) i wszystko jest ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przypomnę że przyciemnione mam wszystkie szyby prócz czołowej ( a i szyber jest przyciemniony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )