View Single Post
Stary 22-05-2012, 17:08   #42
jedros1
ford::advanced

Model: Mondeo MKII, Mondeo MK III Fuul Option RS pakiiet , MK V Titanium.
Silnik: 2.o Pb , 2.o TDCi , 2.0 TDCi( 180KM)
Rocznik: 1999 , 2004 , 2016
Domyślnie Odp: Przyciemnianie szyb? czy się opłaca?

Cytat:
Napisał Lubof Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyyyyyli, poprawcie mnie jeśli źle zrozumiałem, ale w moim przypadku (kolor srebrny, tapicerka skórzana czarna) przyciemnianie będzie miało sens,bo dzięki mniejszej przepuszczalności skóra się tak nie nagrzeje,a z racji tego,że nie mam ciemnego koloru samochodu, to aż takie ciepło z blachy nie będzie szło, tak ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie. Mimo że mam czarny kolor i cały dzień stania na słońcu , to zanim wejdę do auta , otwieram wszystkie szyby i szyberdach , włączam silnik , klimę ( bo na dzień dobry Buchnie gorącem ) i włączam fotel na chłodzenie. Odczekuje 2 minuty góra 3 ( trzy ) i wszystko jest ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przypomnę że przyciemnione mam wszystkie szyby prócz czołowej ( a i szyber jest przyciemniony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
jedros1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem