Temat: [Focus 2004-2008] turbina, smarowanie, czyszczenie układu
View Single Post
Stary 24-05-2012, 09:37   #196
Szejk.Ahmed
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: T
Silnik: Najlepszy
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: turbina, smarowanie, czyszczenie układu

Odgrzebie troszkę kotleta.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2 dni temu robiłem przegląd i postanowiłem zajrzeć i wymienić sławną śrubę z sitkiem.Zakupiłem nową zmodyfikowaną o nr.1590756 z plastikowym podłużnym wkładem filtrującym.
Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się,że wymontowana śruba jest taka samaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Auto ściągałem z Włoch w 2010 roku i pewnie tamtejszy serwis dokonał już wymiany na nowszy model.
Powiem tak,stara śruba była czysta bez opiłków i syfu.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od czasu zakupu 112tyś.teraz 145tyś.olej wymieniam co 10tyś.Motul Eco-Nergy 5w30 i przed każdą wymianą dodaje płukankę do silnika Motul i mam czysto.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.