Odp: Pytanie o kilka sklepów internetowych
Ze swojej strony mogę polecić EWCAR, kupowałam u nich kilka razy i jestem zadowolona - niskie ceny i szybka dostawa. Korzystałam także z ich serwisu na Dorodnej w Warszawie. Mały jednostanowiskowy warsztacik, jeden pracownik - miałam wymieniane klocki i tarcze przednie + płyn hamulcowy) na częściach od nich - Motocraftu.
Podczas naprawy miła pogawędka, żona właściciela poczęstowała mnie kawką, następnego klienta również. A właściciel - również czytałam o nim opinie, że gbur, niewychowany, bezczelny i ze złym podejściem do klienta a ja miałam wręcz odwrotne odczucia. Nie dość, że doradził mi kilka ciekawych rozwiązań, usługa wymiany tarcz i klocków była szybka i tania (najtańsza jaką znalazłam w Warszawie), dostałam rachunek (620 zł z częściami, robocizną, płynem hamulcowym i wymianą) i Pan zaoferował mi pomoc, jak tylko będę miała jakiś problem. Nie omieszkałam i skorzystałam - Pan okazał się bardzo pomocny w doradzeniu rozwiązania szkody kominikacyjnej.
Wiem, że opinie są skrajnie różne ale może każdy powinien się przekonać na własnej skórze i wyrobić sobie pogląd.
Ja na pewno będę z nich korzystała i każdemu polecam.
|