Temat: [Mondeo 2007-2014] convers nie wyświetla wszystkich funkcji
View Single Post
Stary 26-05-2012, 23:08   #22
yahoo500
ford::beginner

Model: Mondeo Mk4 (Titanium X) Kombi
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 09.2008
Domyślnie Odp: convers nie wyświetla wszystkich funkcji

Zapali normalnie, ale pewnie Convers wyświetli jakiś błąd albo zostanie na czarno etc.
Jak ja wyciągałem Convers'a to normalnie mogłem zapalić samochód bez niego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z początku odłączyłem akumulator (wydawało się to oczywiste) ale nie mogłem zamknąć auta kluczykiem (tym takim kućprem co schowany jest w keyfree) więc podłączyłem aku, aby zamknąć z centralnego a ciekawość popchnęła mnie o krok dalej i odpaliłem silnik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A w zegarach chciałem pogrzebać i pooglądać ale rozbieranie skończyło się na tym,*że nie potrafiłem zdjąć wskazówek, żeby dostać się dalej i dałem spokój.

Podobno - co do takiej podmiany - tak tylko wstępnie się orientowałem (ale poza aso), że po zamianie liczniki w ogóle się nie uruchomią bo trzeba "przeprogramować" je kompem.
Ciekawe czy rzeczywiście trzeba...skoro normalnie mogłem odpalić auto i odjechać z dziurą w miejscu zegarów to znaczy ze wszystkie potrzebne informacje znajdują się gdzieś indziej i Convers/zegary pobierają info z tego właśnie miejsca i nie ważne jakie wsadzi się zegary... ale oczywiście mogę się mylić bo g... się znam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
yahoo500 jest offline   Odpowiedź z Cytatem