Zapali normalnie, ale pewnie Convers wyświetli jakiś błąd albo zostanie na czarno etc.
Jak ja wyciągałem Convers'a to normalnie mogłem zapalić samochód bez niego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z początku odłączyłem akumulator (wydawało się to oczywiste) ale nie mogłem zamknąć auta kluczykiem (tym takim kućprem co schowany jest w keyfree) więc podłączyłem aku, aby zamknąć z centralnego a ciekawość popchnęła mnie o krok dalej i odpaliłem silnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A w zegarach chciałem pogrzebać i pooglądać ale rozbieranie skończyło się na tym,*że nie potrafiłem zdjąć wskazówek, żeby dostać się dalej i dałem spokój.
Podobno - co do takiej podmiany - tak tylko wstępnie się orientowałem (ale poza aso), że po zamianie liczniki w ogóle się nie uruchomią bo trzeba "przeprogramować" je kompem.
Ciekawe czy rzeczywiście trzeba...skoro normalnie mogłem odpalić auto i odjechać z dziurą w miejscu zegarów to znaczy ze wszystkie potrzebne informacje znajdują się gdzieś indziej i Convers/zegary pobierają info z tego właśnie miejsca i nie ważne jakie wsadzi się zegary... ale oczywiście mogę się mylić bo g... się znam