Noszę się z zamiarem założenia czujników parkowania na tył - uniwersalnych z allegro/ebay tylko z brzęczykiem.
Obecny zderzak był dość porysowany w momencie zakupu, sam dołożyłem mu ostatnio cofając pod warsztatem w taczkę, której nie zauważyłem wsiadając do auta. Rysy tymczasowo mam ukryte pod czarnym niezmywalnym mazakiem (tzw. pilotem), prawie nie widać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jednak ślady na szarym plastiku nie mam jak ukryć.
Dlatego zamierzam wymienić zderzak na jakiś lepiej się prezentujący (obecnie mam standardowy dla 5dż heczbek). Interesowały mnie tego typu jaki upolował Jankos85, ale na allegro brak obecnie takich ofert.
Zastanawiam się nad tym zderzakiem:
TYLNY FORD FOCUS II 2 PDC LAMPKI
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy ten zderzak będzie pasował do mojego modelu?
Czy jest on kompletny - nie brakuje żadnej listwy od dołu?
Czy konieczne będą przeróbki? - nie podają na aukcji czy pasuje do przed liftu czy po lifcie.
Sugestie odnośnie samych czujników mile widziane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.