Cytat:
Holender Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mondeo 2001-2007, 2.0L Duratorq DI (115PS), Panther Black Metalik
Data produkcji: 06.10.2001
Model pojazdu: Mondeo 2001-2007
Typ nadwozia: Kombi
Wersja: Seria 40
Silnik: 2.0L Duratorq DI (115PS)
Przekładnia: 5-biegowa ręczna - MTX75
Napęd: LHD FWD
Przełożenie przekładni głównej: 3.56
Norma emisji spalin: 2000 EEC (EEC 7)
Klimatyzacja: Układ Klimatyz. Ze Sterow. Ręcznym
Obszar: (+)"NL"
Lakier: Panther Black Metalik
Materiał we wnętrzu: Mars
|
A co z tego, że holender ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.PP
Lepiej ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W sobotę rozebralem silnik cały i wyszło, że kable koło pompy są całe w oleju? Czymś czarnym. Były one nie pewne więc obciąłem je do momentu gdzie chroni je maskownica i wtyczkę całą rozebrałem aż do gumek. Pozostały błędy tylko : P0149 i P1564.
Przy okazji oglądnąłem resztę auta kable itp. Niestety nie mogę zlokalizować miejsca gdzie coś leje się ( olej silnikowy) na te kable, może to tylko brud bo silnik jest tak brudny, że mycie szykuje się u fachowców.
Zauważalne jest to, że ma więcej siły ruszać co było największą bolączką... Lecz dalej 150 maks...
Przy okazji zauważyłem, że wężyk od paliwa cały pozaginany jest i na 100 % to jest jego wina..
Poszukuje kogoś kto ma całość nową/ używaną w moim regionie gdzieś blisko to chętnie kupię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fotorelację zdam bo zdjęcia robiłem, jakby ktoś kiedyś potrzebował
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.P