Temat: [Ka 1996-2008] auto nie odpala
View Single Post
Stary 28-05-2012, 11:27   #8
ko_stek1
ford::average

Model: Mazda 2 DY
Silnik: 1600 16 V pb + LPG
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: auto nie odpala

W praktyce jest tak że mi jak padła cewka nie palił na 1 garGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tak potrafiłem 200 km zrobic żeby dojechac do domu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na 3 cylindrach jeszcze jako tako chodził. Wymiana cewki rozwiazała problem z brakiem iskry. A to że na jednej świecy jest wieksza na innej mniejsza świadczy albo o tym że cewka to zaminnikGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak to było u mnie gdy po zepsuciu sie oryginału kupiłem podróbe i była wyraźna różnica w pracy samochodu, ale w krótkim czasie kupiłem używany oryginał na allegro i chodzi do tej pory elegancko i iskra równa na każdej świecyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo faktycznie przewody sie kończą, ale skoro moj potrafił odpalać na 3 cylindrach i jechać, to twoj na 4 przy słabszej iskrze tym bardziej powinnien palić, zwłaszcza na benzynie;

Ostatnio edytowane przez ko_stek1 ; 28-05-2012 o 11:32
ko_stek1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem