Cytat:
|
Zakupy na alledrogo odpadaja bo mieszkam na stale w IRL a tutaj nikt mi nie wysle raczej no i przekombinowana forma placenia ( w moim przypadku tylko PayPal )
|
Witam.
Myślę, że teraz ludzie chętnie wysyłają i za granicę... przecież mamy wspólną Europę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest nawet na Allegro taka klauzula - zgadzam się na wysyłkę za granicę... ale nawet jak ktoś nie kliknie - to może jej po prostu nie zauważył.
Koszty przesyłki w Polsce to za list polecony priorytetowy to od 7 do 9 zł.... natomiast wysyłałem do Nederlandów to było za 2 dni a kosztowało ok 20 zł... więc też w zasadzie nie jakieś olbrzymie.
Nie wiem jak z płatnościami ale chyba są jakieś przelewy... a i Allegro ma "swoje" PayU.
Jeśli jednak żadna z tych opcji nie "przejdzie" to może takie coś do Titanium z Mondeo z eBay z GB zainteresuje ... to już chyba rzut beretem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BT do Titanium z eBay w GB
...a szkoda - bo u nas takie kąski za pół darmo:
20 szt. centralek aktualnie z Allegro !!! ...może nie po 10 € ... ale dajemy radę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam