Temat: [Mondeo 2000-2007] Trzask podczas ruszania
View Single Post
Stary 29-05-2012, 09:02   #12
benio
ford::professional

Imię: Robert
Model: Mdo MK3,4,5; Focus MK3
Silnik: 2.0TDCi; 1,4Pb
Rocznik: 2006; 2009
Domyślnie Odp: Trzask podczas ruszania

Cytat:
Uważam Twój post za conajmniej nie na miejscu, i nie wnoszący kompletnie nic do tematu.
"Na początek"?? Przecież jestem tutaj dłuzej niż Ty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jeśli nabiłeś swoja ilość postów w ten sposób to gratuluje..
Po pierwsze to rzeczy w tamtym wątku sa inne niz opisywane przezemnie.
Po drugie sprzegło jest po wymianie, i przed i po jest to samo.
Po pierwsze Twój post nie był w odpowiednim katalogu [Mondeo MK3] - i widzę, że teraz już jest.
Po drugie Ty jesteś dłużej o prawie 3 m-ce, ale Twoja aktywność jest namiastką mojej i jeżeli uważasz, że żaden mój post nie wniósł nic pomocnego dla innych to gratuluję poczucia humoru.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A po trzecie - meritum sprawy - wymiana sprzęgła to nie to samo co koło 2-masowe chyba, że pod wpisem sprzęgło po wymianie oznacza komplet (koszt około 2kPLN).Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli wyeliminowałeś dwumasówke jako przyczynę problemów to masz chociaż jeden z głowy.
PS
A co do nabijania punktów byle postami to ja jestem uczniem klasy zerowej.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
benio jest offline   Odpowiedź z Cytatem