Cytat:
|
Wojtku, czy wiesz już coś więcej nt wyposażenia domków??
I od której możemy się zjawiać ?
|
Sie ma.
Więc w domkach jest na wyposażeniu :
Narzędzia kuchenne , lodówka , kuchenka gazowa , umywalka , ubikacja , czajnik , telewizor , leżaki , pościel , koce , KIELISZKI , szklanki , talerzyki itp.
Brak jest kuchenki mikrofalowej.
Jeżeli chodzi o godzinę przyjazdu :
Możemy przyjechać już o 9 rano. Jeżeli poprzedniej nocy nikt w domkach nie nocował , to domki są posprzątane i klucze bierzemy z recepcji rano.
Jeżeli w domkach przebywają pensjonariusze to najpóźniej do 16 otrzymamy klucze.
Panie muszą mieć czas na sprzątanie.
Z doświadczenia wiem , że jest marna szansa , abyśmy musieli do 16 czekać na klucze.
Ale nie możemy tego wykluczyć , ponieważ doba kończy się o 14.
W środę 06.06 zadzwonię jeszcze do ośrodka i zapytam , czy ktoś nocuje w naszych domkach. Wtedy będziemy mieli pewność czy jakiś domek jest zajęty.
Co potrzebujemy ?
Jak zwykle , naczynia jednorazowe ( kubki , widelce , noże talerzyki itp. ).
Małe grille , abyśmy mieli swoje koło domku. Na terenie są dwa duże grille stacjonarne , ale co swoje to swoje. Obok tych stacjonarnych są ławy , więc wieczorem tam się wszyscy spotykają i snują opowieści o latających i lądujących Wronach....
Na terenie jest czynny barek z piwem i podstawowymi artykułami spożywczymi ( chleb , kawa , herbata , napoje itp.
Na terenie jest również duża scena , więc chętni , będą mogli zaprezentować swoje walory taneczne , przed szerszą publicznością...
Reasumując :
Moim zdaniem już dziś śmiało , możemy umówić się w Sierpcu o 10 rano. Później razem pojedziemy do ośrodka.
Pamiętajcie , że to jest Boże Ciało i mogą być sklepy zamknięte. Więc zakupy raczej dzień wcześniej.
Ja ze swojej strony postaram się załatwić sprzęt do karaoke razem z mikrofonem.
Jak ktoś ma to niech weźmie rakiety do tenisa ziemnego i stołowego wraz z piłeczkami.
Piłkę do nogi i do siatki.
Jeżeli chodzi o pogodę to już rozmawiałem w tej sprawie z siłami wyższymi...
Oto efekty moich rozmów :
http://www.twojapogoda.pl/
To chyba tyle.
Pozdrawiam
Wojtek.