A my na to nic. Jeśli dobrze wszystko sprawdziłeś i rzeczywiście nie masz odpowiednich kabelków to masz po prostu pecha i tyle. Będziesz musiał sobie kabelki dorobić i silniczki do lusterek lub całe lusterka jeśli chcesz mieć je składane. A kto powiedział (napisał), że po lifcie to już musi być wiązka full wypas na 1000000%. Przecież to jest tylko Ford
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a Ford to loteria (sam się o tym z autopsji przekonałem - czytaj mój wytłuszczony podpis poniżej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i akurat w Twoim egzemplarzu wiązki nie dali. Ot cała filozofia!
EDIT:
No i jestem już szczęśliwym posiadaczem elektrycznie regulowanych, podgrzewanych i składanych lusterek!. Łatwo nie było, ale się udało. Odpaliły od pierwszego "strzała". Została mi się tylko jeszcze jedna rzecz. Muszę dołożyć dodatkowy przekaźnik, żeby mi się lusterka z pilota składały.
PS. Przy okazji zapytam. Jak już odtańczyłem "tanieć radości", że działa i miałem jeszcze kabelki luzem podłączone na krótko to złożyłem lusterka i usłyszałem jakby jakiś bezpiecznik się przepalił (a może to przekaźnik wydał taki odgłos) i lusterka mi się nie chciały rozłożyć za chiny ludowe. Odłączyłem aku i po około minucie podłączyłem z powrotem i lusterka działają normalnie. Czy mimo wszystko mogłem zrobić zwarcie i uwalić jakiś inny bezpiecznik albo coś innego?

). Midland Alan 78 Multi Plus B + Sirio AS-100 MAG.
Ford jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiesz na co trafisz!!!