3 rodzaje tapicerki w jednym aucie ? trochę dziwne ... przebieg dostosowany do naszych warunków ... weź VIN i zadzwoń do serwisu , ciekawe czy coś w bazie jest (jak nie będą chcieli podać dat przeglądów to podaj VIN do znajomego zadzwonię) ... spalanie też jakaś kpina ... chyba , że na pusto w trasie do 70-80 km/h ... Zdjęcia robione tak żeby nic nie było widać...
Co do sprawdzenia blacharki to pozdejmuj obudowy stopni do kabiny tam rdza lubi urządzać ucztę. Silniki raczej udane , znajomi identycznym wykręcili prawie 1kk w kilka lat , bez awarii , nie miał lekko 3-4 kierowców więc wiadomo , że raczej nie szanowali... Elektroniki chyba byle kaziu nie sprawdzi , także zostanie ASO (aczkolwiek nie jestem tu na 100% pewny , ktoś może potwierdzi lub zdementuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
PS. Ja osobiście bym nie jechał oglądać za sam fakt różnych tapicerek ... coś mi śmierdzi , że fotel kierowcy wymieniony ... nakładki na pedały wymienione , ja przy tym przebiegu już ich nie miałem ... , po kierownicy nie poznasz bo przy 150 i 500 i 1kk wygląda identycznie...