Tak rzucę tematem, choć do końca nie wierzę, że komuś się będzie chciało wybrać specjalnie na spotkanie nad morze, ale może jednak. Będę na swoich
starych śmieciach w Pobierowie przez cały przyszły tydzień. Pogodę zapowiadają dobrą, więc może ktoś będzie miał ochotę na wypad na rybkę (np. "u Jacha" lub "Złota Rybka" <- wróć, ostatnio rozmawiałem z właścicielką i mówiła, że dopiero 15 czerwca otwiera
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) + oficjalne przylepienie klubowej naklejki na samochód, bo niedawno do mnie dotarła. Nad morzem będziemy Mondkiem, ale wcześniej (jutro wyjeżdżamy) autko spełni swoją życiową rolę. Tomka panterka już to kiedyś przeszła, czas i na naszego Mondziaka, dzisiaj wykręciłem "kratkę homologacyjną" (wiadomo, leasing i te sprawy) i zawijamy do Gorzowa, gdzie odbędzie się ślub mojej (niebawem już) szwagierki - zostaliśmy poproszeni o doprowadzenie samochodu do stanu wyjątkowego (pucowanie, sprzątanie, woskowanie itp.) aby godnie wozić Państwo Młodych w tym dla nich wyjątkowym dniu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.