Bardzo ciężko ze zdjęc coś powiedzieć. Nie chce się czepiać, bo auto może być faktycznie w niezłym stanie, ale cena jest niepokojąco niska.
Wydaje mi się, że:
- auto jest odpicowane na sprzedaż,
- wydaje mi się, że cały przód był malowany, założony i pomalowany nieoryginalny, niespasowany zderzak (zamienniki tak mają) bo maska, przednie błotniki i zderzak wyglądają jak dopiero co malowane i składane
- niech mnie ktoś poprawi, ale czarne tło zegarka występowało tylko w wersji GHIA, a nie X100
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - takze to może być jakiś przeszczep po porządnym dzwonie, albo angol
Poza tym na miejscu, nawet gdy się okaże, że nie był walony i składany z 3 innych i całość w miarę trzyma się kupy, podczas oględzin i jazdy próbnej może czekać Cię niespodzianka w postaci:
- "walącej" dwumasy i zużytego sprzęgła, (wymiana 1-3 kPLN)
- zuzytego zespołu paska wielorowkowego (wymiana 1 kPLN)
- sprężynki (wtryski, pompa), (naprawa 1-3 kPLN)
- rdzy na dolnych rantach drzwi
- zużyta zawiecha
...i już wiesz dlaczego jest taki tani...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja osobiście raczej bym nie jechał go oglądać dalej niż 50 km. Auto ma juz 8 lat, "200" przebiegu, brak książki, jakiejkolwiek dokumentacji...
ps. poproś o VIN i zobaczymy co w trawie piszczy...
Cytat:
Wygłuszenia nie zdejmuje się ot tak sobie. Jeżeli matę zdjął by właściciel to i spowrotem by ją założył. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Blacha pod maską wyląda jak nowa, dopiero malowana...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Musi być mata z izolatorem ciepła (taka aluminiowa wstawka nad turbinką) bo w przeciwnym razie turbina odparzyła by lakier i byłoby to widać...no chyba, że dopiero go złożyli po porażnym dzwonie...dlatego maska od wewnątrz jak nowa i nie ma wygłuszenia...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mat wygłuszających nie montowali tylko w PB po lifcie, a w każdym dieselu była!!!