View Single Post
Stary 02-06-2012, 20:18   #395
the_eagle
ford::average

Imię: Rafał
Model: kiedyś mondeo MK5
Silnik: kiedyś 1.5 EB
Rocznik: był: 2016
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To chyba miałeś jasno wytłumaczone, ale do Ciebie chyba nic nie dociera
Sens instalacji (ekonomiczny i bezpieczeństwa) DL jest w przybliżeniu równy ZERO, już o tym pisałem i odniosłem się do argumentów ze strony. Wiec nie bardzo wiem do czego pijesz.

Cytat:
Napisał bodziofila Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
eeeee czepiacie sie chlopaka a on taki trud sobie zadalGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(tego nie mozna mu zarzucic).zakladanie chinszczyzny rowna sie wiochaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale kazdy ma swoj gust.........
A nie równa się? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zawsze do kompletu możesz założyć plastikowy sygnet i pozłacane koraliki ;>

Cytat:
Napisał Emmm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolega Eagle najwyraźniej nie chce unieszczęśliwiać nikogo z najbliższego otoczenia więc realizuje się tutaj.
Co do LED, jeśli jest homologacja, są zamontowane zgodnie z przepisami, to czego się tu czepiać?

Zgodnie z homologacja możesz sobie zamontować różowe wentyle, pomalować na żółto zaciski hamulcowe i pomalować antenę na czerwono co nie zmieni faktu że to kompletny ODPUST.

Acha żeby nie było, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. naturalnie wyraziłem tylko swój pogląd. Co zrobicie to oczywiście Wasza sprawa, podobnie jak żółtymi zaciskami... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W pogoni za marzeniem

Ostatnio edytowane przez the_eagle ; 02-06-2012 o 20:30 Powód: .
the_eagle jest offline   Odpowiedź z Cytatem