Cytat:
|
To chyba miałeś jasno wytłumaczone, ale do Ciebie chyba nic nie dociera
|
Sens instalacji (ekonomiczny i bezpieczeństwa) DL jest w przybliżeniu równy ZERO, już o tym pisałem i odniosłem się do argumentów ze strony. Wiec nie bardzo wiem do czego pijesz.
Cytat:
eeeee czepiacie sie chlopaka a on taki trud sobie zadal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(tego nie mozna mu zarzucic).zakladanie chinszczyzny rowna sie wiocha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale kazdy ma swoj gust.........
|
A nie równa się?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zawsze do kompletu możesz założyć plastikowy sygnet i pozłacane koraliki ;>
Cytat:
|
Kolega Eagle najwyraźniej nie chce unieszczęśliwiać nikogo z najbliższego otoczenia więc realizuje się tutaj.
Co do LED, jeśli jest homologacja, są zamontowane zgodnie z przepisami, to czego się tu czepiać?
|
Zgodnie z homologacja możesz sobie zamontować różowe wentyle, pomalować na żółto zaciski hamulcowe i pomalować antenę na czerwono co nie zmieni faktu że to kompletny ODPUST.
Acha żeby nie było,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. naturalnie wyraziłem tylko swój pogląd. Co zrobicie to oczywiście Wasza sprawa, podobnie jak żółtymi zaciskami...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.