View Single Post
Stary 03-06-2012, 12:16   #12
maciekmisi
ford::average

Imię: Maciek
Model: Ford Focus
Silnik: 1.6, 100KM, benzyna
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: zamiana gem, nowy kluczyk, komfortowe kierunkowskazy - niewyjaśnione sprawy

Cytat:
Napisał Adi_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hehe bo najpierw dajesz znak że zmieniasz pass i dopiero go zmieniasz a nie zmieniasz i raz mrugniesz ze zmieniłeś.
nie przekonacie mnie do mrugania zawsze trzy razy. wyprzedzam i po zakończonym manewrze wracam na swój pas. trzeba trzy razy mrugnąć? jeszcze gorzej: chcę zmienić pas, uruchamiam kierunkowskaz. Rezygnuję z manewru (bo np. kierowca za mną zaczął wyprzedzać) i dalej mi te kierunkowskazy migają, bo muszą 3 razy. to nie jest wyimaginowana sytuacja w dużym mieście przy 2-3 pasach przy dynamicznej jeździe.

zgadzam się, że nie powinno się oszczędzać żarówek kierunkowskazów. ale wolę rozwiązanie, gdzie delikatne naciśnięcie manetki uruchamia kierunek (mogę mrugnąć dwa razy), a po puszczeniu przestają.

Cytat:
Napisał Adi_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS to po co zmieniałeś auto skoro czujesz się jak pajac ...
jednak nie zmieniałem dla kierunkowskazów, a idealnego auta nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
maciekmisi jest offline   Odpowiedź z Cytatem