Cytat:
Przestańcie bo ja już nie mogę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Namówiłeś mnie ... powiem więcej .... jako że moja praca polega miedzy innymi na odwiedzaniu sklepów jakiś czas temu słyszałem taką akcję ....
Klientowi wypadł z ręki dżemik ... rozwalił się na podłodze i oczywiście narobił syfu .... normalne ... nic ciekawego ... tylko tłum ludzi po tum łazi i masakra się robi ... ale
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pani w sklepie postanowiła to posprzątać ale nie mogła znaleźć "sprzętu" ...
Zobaczyła po przekątnej sklepu koleżankę i drze ryja:
Pani: BAŚKA !!!!!!!!!!!
Baśka: CO CHCESZ ???!!!
Pani: GDZIE JEST MOP !!!!!!!!!!!
Baśka: COOOO ???!!!
Pani: MOP GDZIE JEST !!!!!!!!!!!
Baśka: W BRODZIKU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Pani: GDZIE !!!!!!!!!!!??????????
Baśka: w BRODZIKU !!!!!!!!!!!!!!
... cały czas drą się na maxa przez cały sklep ... odległość między nimi z 30 metrów ...
Pani: W JAKIM BRODZIKU !!!!!???
Baśka: W TYM CO SIĘ KURCZAKI MYJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście w trakcie tego dialogu 50% dostępnych koszyków było w rękach klientów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.