Temat: [Focus 2008-2011] Podświetlenie na nogi
View Single Post
Stary 07-06-2012, 13:59   #183
miro.
ford::average

Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCi, 90KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Podświetlenie na nogi

Cytat:
Napisał Guybrush Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam serdecznie kolegów i koleżanki!
Ja z takim mały problemem:
Oprawki znalezione, wszystko świeciło aż miło, ale zachciało mi się podłączyć listwy led'owe żeby więcej światła było. Niestety podczas podpinania się pod kabelki, które idą od oprawki stało się zwarcie i teraz nie świeci nic w kabinie (ani podświetlenie skarpet, ani górna lampka, ani lampka bagażnika). Domyślam się, że wymiana bezpiecznika załatwi sprawę, ale nigdzie nie mogę doszukać się prawidłowego numeru. Koledzy w innych tematach sugerowali nr 34 lecz wg mojej instrukcji odpowiada za wtryskiwacze, przetworniki zapłonu i wogóle znajduje się w części komory silnika.
Proszę o podpowiedź co z tym zrobić, bo miało być fajnie a jeszcze się kłopot zrobił.
Oczywiście autko to Focus Kombi MK2 FL 2008r. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja w ostatni weekend majstrowałem z lampkami i też przypadkiem zrobiłem zwarcie.
Poszedł bezpiecznik nr 104 10A. On odpowiada za oświetlenie kabiny...