Cytat:
|
Kolego rop69 wszystko wskazuje że masz uszkodzony fotel (sprawdź wiązki pod fotelem może coś nie styka).
W mondeo jeżeli odpalisz silnik,ruszysz i nie masz zapiętych pasów zacznie się auto dopominać o to, jak zejdziesz z fotela winno przestać. Podparcie lędźwiowe jak widać też masz uszkodzone.
Generalnie jak na 4-letnie auto to dziwny przebieg bo wychodzi po 8 tys na rok.
Jeżeli chodzi o gniazdo zapalniczki to raczej ci nie styka wtyczka (a czy coś się dzieje jak nią poruszasz?). Niektóre ładowarki tak mają (szczególnie te tanie).
|
Przebieg jest autentyczny na 100% bo od znajomej osoby
Natomiast przy kupnie nie wszystko idzie wyłapać.Sprawdzałem ważniejsze rzeczy niż podparcie lędźwiowe i czujnik obciążalności fotela
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odnośnie zapalniczki też brałem to pod uwagę i jutro sprawdzę czy gniazdo nie jest za głębokie do moich ładowarek.
Odnośnie podparcia lędźwiowego pytałem właścicielki to mówi że nie używała bo jadąc 4 km do pracy i 4 km z powrotem nie miała takiej potrzeby.Czy ktoś może rozbierał fotel może tylko wypadło coś z pokrętła i można to jakość naprawić.Jak duży jest ruch tzn ile obrotów pokrętła do wysunięcia podparcia? Czy ktoś może sprawdzić.