Temat: [C-MAX 2003-2007] Dokładanie Tempomatu
View Single Post
Stary 16-06-2012, 11:48   #59
wrzoch
ford::expert

Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Dokładanie Tempomatu

Cytat:
Poza tym, dzięki zaangażowaniu sympatycznej Pani z działu handlowego Eurocar, Ford-Polska wystąpił z propozycją rekompensaty - sprawa w toku
A powiedz mi jaką łaskę oni Ci robią, skoro nie dali Ci czegoś, za co wzięli kasę?
Chytre bestie są poza tym - napuścili na Ciebie sympatyczną zapewne również ładną Panią z działu handlowego.
Montować im się nie chce, bo to koszty, trzeba znaleźć kogoś, kto dał ciała, co nie zawsze jest łatwe no i trzeba te koszty ponieść.
Łatwiej i fajniej dla nich jest spławić petenta jakimś pseudo rabatem - de facto sprzedać po kosztach lub delikatnie poniżej kolejną rzecz, której może nigdy nie chciałeś, ale ładna Pani o wielkich oczach z działu handlowego przekona Cię, że zawsze o tym marzyłeś i teraz chcesz to mieć.
Oczywiście Twoja sprawa będzie rozpatrywana indywidualnie przez Ford-Polska odpowiednio długo, abyś zapomniał, że jesteś na nich mocno zły i nie za długo, abyś się znowu nie zaczął się denerwować.

Natiew zlituj się.
"doputy, świerza, porzyteczny" - trzy byki w jednym zdaniu?
I do tego "rozwiąrze" na koniec.
Jestem wzrokowcem i jakoś nigdy nie miałem problemu z ortografią do czasu kiedy nie pojawił się Internet i fora. Czytałem sobie książki i jakoś tak samo wchodziło jak ma jaki wyraz wyglądać. Nigdy nie zastanawiałem się jak co napisać - pisałem i było dobrze. Teraz dzięki postom takim jak Twój coraz częściej muszę myśleć jak co się pisze, bo jak z kłamstwem, które powtórzone tysiąckroć staje się prawdą, tak jak widzisz po raz któryś "doputy", a nie dopóty, to się zaczniesz zastanawiać jak jest dobrze.
Moduł sprawdzania pisowni Firefox podkreślił każde ze wspomnianych słów w Twoim wydaniu czerwonym szlaczkiem. Poza tym regulamin tego forum też coś na ten temat mówi.

Kontakt: wrzoch(at)gmail.com

Ostatnio edytowane przez wrzoch ; 16-06-2012 o 11:54
wrzoch jest offline   Odpowiedź z Cytatem