Temat: [Galaxy 1994-2000] Rowery na dach czy na hak ?
View Single Post
Stary 19-06-2012, 22:32   #40
wiluś
ford::beginner

Model: Galaxy MK1
Silnik: 1,9 TDI
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Rowery na dach czy na hak ???

Cytat:
Napisał bartixr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie krzycz stary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jasne, że kupuje się na miare swoich możliwości, nikt Ciebie nie zmusi robić inaczej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ja zapłaciłem za platformę strada 1199 zł i do tego zrobil itablice rej. gratis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jakby jakieś zniżki wymyśleć to poniżej 1000 sie schodzi.

kupić hak, ja Westfalię używaną z kablami i wsiem na allegro za 150 zł kupiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jak trochędroższy kupisz to będize ze zdejmowana główką.

Montaż jest banalny - 4 śruby + kilka klipsów do wpięcia sie w odpowiednie przewody elektr. (naturalnie zdjąć zderzak - w nadkolach kilka śrubek i ewentualnnie pod zderzakiem klipsy do absorbera uderzenia)
NIE KUPUJ nowych żelastw na allegro za 300 zł. Nie pasuja od srzała, trzeba doginac, dowiercać. katastrofa.

Ależ ja wcale nie krzyczę, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja tylko wyrażam opinie jakich tutaj wiele a o to przecież w każdym forum chodzi .Pytający chce uzyskać odpowiedź a odpowiadający ma ma nadzieję że jego opinia się komuś przyda.
Pozdrawiam
wiluś jest offline   Odpowiedź z Cytatem