Cytat:
nie krzycz stary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jasne, że kupuje się na miare swoich możliwości, nikt Ciebie nie zmusi robić inaczej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja zapłaciłem za platformę strada 1199 zł i do tego zrobil itablice rej. gratis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jakby jakieś zniżki wymyśleć to poniżej 1000 sie schodzi.
kupić hak, ja Westfalię używaną z kablami i wsiem na allegro za 150 zł kupiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jak trochędroższy kupisz to będize ze zdejmowana główką.
Montaż jest banalny - 4 śruby + kilka klipsów do wpięcia sie w odpowiednie przewody elektr. (naturalnie zdjąć zderzak - w nadkolach kilka śrubek i ewentualnnie pod zderzakiem klipsy do absorbera uderzenia)
NIE KUPUJ nowych żelastw na allegro za 300 zł. Nie pasuja od srzała, trzeba doginac, dowiercać. katastrofa.
|
Ależ ja wcale nie krzyczę,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja tylko wyrażam opinie jakich tutaj wiele a o to przecież w każdym forum chodzi .Pytający chce uzyskać odpowiedź a odpowiadający ma ma nadzieję że jego opinia się komuś przyda.
Pozdrawiam