Witam, przy okazji zmiany oleju zauważyłem że przewód powrotu oleju z turbosprężarki jest cały mokry od oleju, przewód na rysunku oznaczony numerem 5, symbol: 1C1Q 6K677 AA.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pewności nie mam że to przewód, ale mam nadzieje że to nie z turbo się tak olej leje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem w 2 sklepach, lecz nie mogę dostać tego przewodu. Internetowe sklepy InterCars oraz Iparts też nie mają takiego przewodu.
Może źle szukam? Czy ktoś może powiedzieć gdzie taki przewód można nabyć + uszczelki do tego przewodu.
A może ktoś już spotkał się z taką usterką i wcale nie trzeba tego przewodu wymieniać?
PS. Wolałbym serwis ASO ominąć szerokim łukiem, gdyż podejrzewam że cena takiej rurki pewnie ze 500 zł będzie albo i więcej