Mam nadzieję, że nie zanudziłem opisem i zdjęciami. Teraz czas na efekt końcowy. Niestety nie wyszło tak jakbym to chciał zrobić - zostało trochę dziur na masce, zderzakach i progach - elementy były przez kogoś kiedyś zaprawiane i niestety podczas polerki wyszło jaką robotę ktoś dosłownie zrobił na "odwal". Gdybym chciał to wszystko zaprawić to czas pracy nad samymi zaprawkami, wyrównaniem powierzchni to czas co najmniej 2 tygodnie - a koszt przewyższył by koszt ponownego malowania tych elementów. Co do moich zaprawek to jestem z nich zadowolony - jedynie jest kilka miejsc gdzie widać lekko wybrzuszoną zaprawkę - a to wina niestety odkształcenia miejsca gdzie uderzył kamień w maskę. Ale moim zdaniem efekt pracy i tak powala na kolana, a czarnula rzuca się w oczy już z kilometra
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda, że dzień kiedy robiłem fotki efektów po zakończeniu prac był pochmurny choć momentami czasem na moment słońce wyszło i lakier jak to metalik przepięknie się mienił.