View Single Post
Stary 25-06-2012, 21:00   #4
Szeryf455
ford::professional

Model: transit
Silnik: 2,5 D
Rocznik: 1996 max
Domyślnie Odp: Jak to jest z rękojmią?

Cytat:
Napisał K!S!3L Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli jest jakaś szansa na pokrycie choć części kosztów to dlaczego nie próbować.
No oczywiście. Ale dobrze by było zasięgnąć języka u jakiegoś prawnika, kumatego w temacie. Inaczej to szkoda czasu i nerwów.
A cwaniactwo trzeba tępić, każdym możliwym sposobem.
Ja toczyłem bój w 94 roku z nieuczciwym komisantem kilka miesięcy, w końcu odpuściłem, bo koszty (dojazdy do sądów, zwolnienia z pracy itp.) zaczęły się równać z wartością auta. Ale i tak moje na wierzchu; zajechałem do gościa w towarzystwie trzech "karków" i zasugerowałem mu sprzedaż kilku pochodni po "atrakcyjnej cenie". Kupił za 25% ceny grata, którego mi wcisnął Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A "karki" to tylko koledzy, wysportowane, dobrze wyglądające chłopaki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na niektórych działa siła sugestii, nie sądy. Satysfakcja nie ma cenyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szeryf455 jest offline   Odpowiedź z Cytatem