Byłem w sumie dwa razy. Pierwszy na przeglądzie, wszystko zapowiadało sie w miarę profesjonalnie, w końcu to ASO Forda. Doradcy serwisowi wydawali mi sie konkretni. Po odbiorze auta przy zalecanym przeglądzie po 7 latach nie sprawdzałem czy wykonane usługi są tak jak należy, podkreśle w końcu to ASO Forda z normami ISO. Po kilku dniach stwierdziłem jednak ze zajrzę co tam sie dzieje bo wymienili również rurę doładowania. Po sprawdzeniu poziomu oleju okazało sie ze jest go poprostu za duzo i to sporo poza bagnet. I to był drugi i ostatni raz kiedy pojechałem do tego serwisu z reklamacja usługi i z moja osoba. Teraz okazało sie jeszcze ze rura jest zamontowana niechlujnie, słabe dokręcenie obejm. NIE POLECAM. Nie przestrzegają żadnych norm.
A!!! Przypomniało mi sie coś jeszcze. Sprawdzali mi też sprawnośc amortyzatorów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powiem tylko tyle, przednie miały w ASO Ford po 68%....... po dwóch miesiącach zajeżdżam do innego serwisu i ponownie sprawdzili mi kompleksowo auto. Wymienili przednie amortyzatory gdyż......... prawie całe wyciekły:/ ASO Auto Watin - omijac z daleka