Temat: [Focus 2004-2008] chiptuning 1,6 tdci
View Single Post
Stary 29-06-2012, 00:43   #145
bury22
ford::average

Imię: Radek
Model: Focus III
Silnik: 1.6 i 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
Domyślnie Chip Tuning TDCI 1.6 115km

Siemka !

W trakcie poszukiwań speca który zrobi czipsa w mojej furce natknąłem się na małe problemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Foksia odebrałem z salonu w Poniedziałek i od razu zacząłem szukać firmy która wykona w/w zadanie . Jako że jestem ze Szczecina udałem się do V-teca i tam jakoś mnie nie przekonali , na wszystko nie ma problemu i "się załatwi" , zadzwoniłem też do polecanego tu użyszkodnika LEO ,a tu ku mojemu zdziwieniu kilka pytań których nie słyszałem przy wcześniejszej wizycie , po 1 czy wiem żę będzie problem z gwarą bo podobno te nowe fordy mają jakieś zabezpieczenie przeciw wprowadzaniu nowej oprogramowania i od razu na serwisie wynajdą.
2 sprawa to pytanie do was koledzy czy ktoś miał do czynienia z tym silnikiem i jak się sprawdza chip w tym modelu .

Pozdrawiam
Bury

mały update , temat już załatwiony ! Jadę stety (a może nie stety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) do Krakowa... mocna rzeczowa rozmowa przez telefon i temat załatwiony , jest t kolejny nieszczęsny silnik zabezpieczony mocno przez forda ...

Ostatnio edytowane przez SRS ; 05-08-2018 o 18:49 Powód: Nie piszemy dwóch postów pod rząd. Proszę stosować EDYCJĘ.
bury22 jest offline   Odpowiedź z Cytatem