Cytat:
|
Tak kolego na 100% sa pompowtryski. Jak to jest wina tej wiazki sterujacej to co czeba zrobic?? jak rozwiazac ta przyczyne?
|
nie gwarantuję ci że to pompo-wtryski, bo przecież rozmawiamy przez forum i ja nawet nie widzę czy u Ciebie faktycznie są pompo-wtryski
(
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo nie chcesz podać kodu silnika o który pytam już 3 raz? )
jeśli masz motor na pompkach to takie anomalie jak u Ciebie to najczęściej pompowtryski.. ale czy idzie na nie powietrze, cyz też przewody pozsuwały się- czarami sięnie zajmuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeśli wiązka to naprawić lub wymienić, jeśli powietrze w zasilaniu - uszczelnić, a jak siada któryś pompowtrysk to regeneracja (lub od razu wszystkie).
jesteś pewien szczelności zasilania? kable posprawdzałęs - nic nie urwaliście, nie wysunęliście jakiejś wtyczki przy zmianie fitlra?
Ja nie jestem Kaszpirowskim aby Ci auto wyleczył przez kompa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.