View Single Post
Stary 10-07-2012, 22:10   #18
shockmp
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: Focus
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Po zamianie modułu BT/VC na BT/VC/USB brak reakcji na przycisk VOICE

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mniej więcej po 3 minutach widać, czy moduł jest wykryty czy nie... Jeśli moduł nie jest wykryty, to zwykle jest źle zainstalowany - chyba odpada - bo rozumiem, że BT chodziGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zgadza się, telefony mogę sparować i dzwonić. Dodatkowo podczas parowania o wprowadzenie kodu prosi już "głos" po angielsku.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W każdym innym przypadku powinien się dać zainstalować i skonfigurować - chyba , że fachowcy nie wiedzą jak do sprawy podejść - najczęstsza przyczyna kłopotów...
Pozwoliłem sobie wydrukować Twoje wskazówki i przekazać w ASO; czy z nich skorzystali - trudno powiedzieć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W związku z powyższym poszukuję pilnie kogoś z IDS'em, we Wrocławiu, bądź rozsądnej odległości od Wrocławia, kto będzie w stanie mi pomóc - rzecz jasna nie charytatywnie.
Często też podróżuję, to tu, to tam; Legnica, Polkowice, Kędzierzyn Koźle, Kudowa Zdrój
shockmp jest offline   Odpowiedź z Cytatem