View Single Post
Stary 16-07-2012, 12:02   #249
xanx
ford::beginner

Imię: Artur
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.5 V6, LPG
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Instalacja tempomatu w TDCI - opis {mondeo}

Cytat:
Napisał xanx Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam
ma ktoś może fotki jak zamontować to servo do tempomatu?
ok mniej więcej wiem co i jak, ale czy muszę odkręcać nadkole? by zamontować serwo?

jeszcze jedno pytanie czy może ktoś mi napisać który kabelek z którym połączyć i do którego pinu wchodzi w kostce od czujników pedałów (nie mam kostki C36) mam jakąś mniejszą jak na tej fotce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] (kabelki już po sztukowaniu ale na fotce wszystko się zlewa) podejrzewam że C36 jest tylko w diesel'ach, nie posiadam dodatkowego kabelka na czujnik hamulca i muszę sztukować. W linku angielskim nic nie podają że trzeba robić osobne podłączenia do C100. W komorze silnika mam jeszcze złącze do serwa. I jeszcze drugie pytanie do kolegów co przerabiali w benzynie, do ilu pinowej kostki wchodzą wam kable od czujników pedałów? i czy ktoś ma jej schemat?
Wszystkie załączone schematy na początku tego wątku tyczą się diesla.

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 16-07-2012 o 23:06
xanx jest offline   Odpowiedź z Cytatem