View Single Post
Stary 17-07-2012, 13:51   #1418
Yosephtbg
ford::average

Imię: Adrian
Model: Focus st170
Silnik: 2.0
Rocznik: 2002r
Domyślnie Odp: Podkarpacki spam ...

A ja teraz terroryzuję Tarnobrzeg suzukim dr650 rse supermotoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. takim czarnym, z dość głośnym wydechem. Poprzedni właściciel dorzucił mi oryginalny wydech i tak coraz częściej na niego spoglądam, w miarę jak o 7 z rana kiedy jadę do pracy sąsiedzi na mnie spoglądają zza firanekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Narazie jeszcze na gdańskich blachach latam;p

Byłbym skłonny sprzedać swojego focusa;P Ma parę baboli, zawsze w miarę potrzeb i moich finansowych możliwości dokładałem, ostatnio wysprzęglik wymieniłem nawetGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przesiadłbym się do czegoś w miarę taniego i wygodnego np. Pass... nieeeeee. Prędzej bym Lancię Lybrę w kombi kupiłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W każdym razie coraz bardziej myślę o rozsądnym i wygodnym aucie które będzie mało spalało, bo do zabawy mam moto... które też mało pali;p 3- 3.5 litra na trasieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Yosephtbg ; 17-07-2012 o 13:56
Yosephtbg jest offline   Odpowiedź z Cytatem