Cytat:
od strony kierowcy,i raczej nie jak zaslepki tylko pod ty styropianem tam gdzie ta mata nie wiem jak to nazwac fachowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli jak by woda leciala od strony szyby
|
Czytam, czytam i nie mogę zrozumieć, ale może zmęczony jestem.
Ja u siebie miałem mokro pod nogami kierowcy, ale wszystko wskazywało na to, że jeden z korków zakrywających otwory technologiczne w podłodze się rozszczelnił. Jak się przyjrzysz dokładnie wszystkim filcom, to będzie widać skąd woda szła (tam zazwyczaj jest też najbardziej brudne).
Maureliusz, a Ty przymierzałeś to swoje ustrojstwo czy Ci to wejdzie tam gdzie ma wejść? Przecież tam jest jakiś centymetr może dwa do osłony wydechu, a ta twoja rynienka wydaje się dużo dłuższa.
Jak wyrwałeś zaczepy, to po przysłowiowych ptokach, ale ja swoją uszczelniłem tym krążkiem co to zapobiegał lataniu płyt CD/DVD w 10, 25 i 50 pakach.
Nie chłonie i nie przepuszcza wody, ma odpowiedni rozmiar (może troszkę trzeba otwór powiększyć) i odpowiednią grubość.