Cytat:
|
Witam
1) Rozumiem, że szukanie polskiej instrukcji na stronie Ford Polska jest zbyt oczywiste?
W moim podpisie masz linki - tam znajdziesz instrukcję (osobno jest instrukcja samochodu, a osobno radia)
|
dziękuje za info.
Cytat:
|
2) Radio ma 10 prób wpisania kodu, potem radio się blokuje
Masz jeszcze trzy próby po odczekaniu 30 minut, potem albo śmietnik albo serwis
|
miałem 3 próby. Jako, że nigdzie nie znalazłem info o kodzie próbowałem wpisać inne ciągi. Radio się zablokowało i było trzeba czekać 60 minut na zasilaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
W końcu po prostu zapytałem na forum, żeby ktoś podał mi kod i sobie odblokowałem.
|
Cytat:
|
Odłączenie prądu nie resetuje licznika prób wpisania kodu
|
to się już dowiedziałem
Cytat:
|
3) Nie rozumiem stwierdzenia, że bawiłeś się kodem do radia?
Kod wpisujesz tylko przy pierwszym uruchomieniu radia , po odłączeniu akumulatora - więc jeśli kupiłeś auto z radiem i działało to po co odłączałeś akumulator
|
kupiłem radio, które było zablokowane. Przed kupnem sprzedawca wymieniał szczotki dlatego też akumulator został odłączony, a sprzedawca nie zorientował się, że radio się zrestartowało.
Cytat:
|
4) Kolor bezpiecznika jednoznacznie określa amperaż - idź do sklepu motoryzacyjnego i kup cały komplet a potem włóż takiego samego koloru jak był, z miejsca z którego wyjąłeś poprzedni - w czym Ty masz problem?
Jeśli wyjąłeś zółty, to kupujesz nowe bezpieczniki, wkładasz do miejsca z którego wyjąłeś i po co Ci instrukcja?
|
nie byłem pewny czy to był żółty. Ale już sobie dawno poradziłem.
Cytat:
|
Powiedz prawdę o co chodzi, bo mam wrażenie że opowiadasz bajki
|
co Ty taki podejrzliwy?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czuje się jak złodziej...