View Single Post
Stary 23-07-2012, 20:47   #175
lobuz
ford::beginner

Model: Focus MKII
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Zaślepienie EGR i wyłączenie programowo

Cytat:
Napisał slawek196812 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam
Dowiedziałem się że na Golisza w Szczecinie w V-TECH-u zaślepiają i wyłączają EGR programowo,tak jak w mojej foce 1,6 TDCI 90KM, usługa kosztuje 1500pln.
Tak sobie pomyślałem że jak byśmy wszyscy którzy są zainteresowani tego typu modyfikacją się zebrali ,można negocjować cenę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ile????????Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Za 1500 PLN to niech sami siebie zaślepią i wyłączą. Za taką kasę to wolę sobie co dwa miesiące go wyciągać i czyścić - teraz dobranie się do niego od chwili otworzenia maski to dla mnie maks 15 min Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Normalnie usługa zaślepienie i wyłączenia egr (programowego) u fachowca kosztuje pomiędzy 200 - 600 PLN w zależności od sterownika - nie będę pisał u kogo żeby nikomu nie robić reklamy, ale wystarczy po S3 przejechać się np. do Poznania. Dla mnie V-tech w Szczecinie stracił jak klientowi rozbili auto na testach po tuningu, a potem się wypieli, aż sprawę trzeba było zgłosić mediom (TVN TURBO).
lobuz jest offline   Odpowiedź z Cytatem