Ja tez zainstalowałem TT. 2012 od razu i bezproblemowo na wersję 2008r. Choć ponoć to tak naprawdę mapa z 2011.
Tak czy inaczej jest znacznie lepiej (np wcześniej mi mówiło, że nie ma Gryfina na nawigacji teraz jest z ulicami) ale szału nie ma - Totmtom jest chwalony na zachodzie natomiast Polskę raczej ta firma olewa jeśli chodzi o gruntowne aktualizacje. Przykład? Przed oknami mam "nową" (czyli od 3 lat) dwupasmówkę w Szczecinie, której w navi nadal nie ma. Oczywiście Automapa czy Garmin tę drogę ma niemal od początku.
Ale nie ma co marudzić, mogliśmy trafić na gorszą firmę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z ciekawostek DVD zawiera pliki na prawie 8GB, w tym faktycznie ma przyblokowanego polskiego lektora . Na jakimś forum czytałem, że z mapą do VW poradzili sobie forumowicze bezproblemowo modyfikując a potem podmieniając odpowiednie pliki z głosami PL więc do Forda też się pewnie da - o ile znajdzie się chętny maniak na tyle zdolny by zmodyfikować kilka plików i nie kasując za to grosza..
W ASO jeśli się trafi na ofiarę, która uparcie patrzy w cennik Forda to trzeba ją pokierować, że ma zamówić mapy przez Tomtoma za 543zł netto (plus vat daje ok 660zł) a nie za 1500zł