Sie ma.
My od godziny w domu.
Czy ja muszę ponownie pisać za każdym razem to samo...?????
Ale niech będzie...
Więc , my dziękujemy Emilce i Arturowi za możliwość super wypoczynku w ciągu tych kilku dni. To już trzeci raz dziękujemy w ciągu ostatnich trzech lat.
A , pozostałym uczestnikom za co możemy podziękować ?
W szczególności za to , że byliście. Również za to , że mogliśmy patrzeć na te Wasze mordki zamoczone w szczerym uśmiechu. Jesteście tak prawdziwi , tak szczerzy . tak niesamowici , że czasami mi się to wydaje niemożliwe.
Dlatego za rok , po raz czwarty ponownie przyjedziemy , aby się utwierdzić w tym przekonaniu.
Wy nie widzieliście reakcji Emilki jak odjeżdzaliście... Ja widziałem i czułem to samo.
W pełni podzielam Jej zdanie. Oboje czuliśmy smutek... Ale , również i nadzieję , że za rok spotkamy się w tym samym miejscu i przynajmniej w takim samym gronie.
Choć pewnie przyjadą nowe osoby , jak również te , których w tym roku zabrakło.
Jak zwykle było wspaniale i super przyjemnie. Ale to tylko i wyłącznie Wasza zasługa.
Serdecznie dziękujemy Wam , za te wszystkie spędzone dni w Waszym gronie.
Ps.
wojtbf1 , ja chciałem jeszcze raz przeprosić , że okazałem się chamem z centralnej części kraju i zeżarłem Twój żurek. Jest mi strasznie głupio...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps.
Emiś , dziękuję za wspólną kąpiel przy blasku gwiazd. Widoki mieliśmy zacne i bezcenne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda tylko , że publiczność , nie zapłaciła za bilety...
Dzięki Wam wszystkim
Wojtek.