Temat: [S-MAX 2006-2015] Montaż dodatkowych foteli
View Single Post
Stary 02-08-2012, 13:58   #37
RafałB
ford::expert

Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Montaż dodatkowych foteli

Cytat:
Napisał Slartibartfast Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Złożyć można przez podniesienie dźwigni "poziom" wyżej. Nigdy tego nie robię, bo po co składać fotel na maxa gdy się chce wsiąść do tylnego rzędu? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to jest jasne,dźwignia na maxa i fotele się kładą na płasko...

Wiozłem przed wczoraj zmywarke i też złożyłem fotele wszystkie na wszelki wypadek ( w 10 sekund więc luz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) ale weszła mi lekko do bagażnika i to w poprzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Za to "kocham " właśnie S-ia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 10 sekund i robi sie z 7-osobówki - dostawczak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.