Cytat:
|
A mnie zastanawia czy ktos podpinal kamere cofania pod iPhone'a, iPada lub jakis inny wyswietlacz (byle ladny)
|
Może nie wiem wszystkiego, ale jakoś nie kojarzę, aby dało się wysłać do iPhone po WiFi sygnał wideo...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do innych wyświetlaczy ("ładnych" - to jest ładne co się komu podoba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) parę fotek mojego wyświetlacza, jaki został podpięty do kamery (z posta jeden wyżej).
Wyświetlacz jest "ryżowy", ale jakość nie jest tragiczna. Automatycznie-elekrycznie podnosi się do zaprogramowanej pozycji po podaniu sygnału wideo (włączeniu wtecznego) i kładzie się z powrotem na kokpicie po wyłączeniu sygnału. Realizowane jest to silniczkiem, który słychać, no ale nie ma (chińskich) produktów doskonałych... Wszytkich znajomych intryguje jak długo mechanizm podnoszenia-opuszczania automatycznego będzie działał... Minął miesiąc i działa...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wyświetlacz przyjechał do mnie wrost od naszych dalekich przyjaciół za pośrednictwem ebay. Na allegro takich nigdy nie widziałem. Pewną wadą wyświetlacza jest, że ma jedno tylko wejście wideo i podłączenie tunera DVBT wymaga manualnego przełączania kabelka. Atutem jest rewelacyjna rozdzielczość...
Parę danych:
4.3 inch Automatic Car parking LCD monitor
Display size: 4.3 inch
Aspect ratio: 16:9
Pixels:960*RGB*860
I link:
http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI...:X:AAQ:US:1123
Link pewnie zniknie, ale zawsze można poszukać sprzedawcy 'hopezone001'
Fotki były robione w bardzo słoneczny dzień, natomiast miejsce montażu zostało wybrane ze świadomością, że w słońcu nie bardzo będzie widać. I jak widać - nie bardzo widać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No ale nie było gdzie przyczepić, to trzeba iść na kompromisy...