Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 11-08-2012, 12:43   #2584
cysior
ford::average

Model: MKIV
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: stylizacja Mk4

Cytat:
Napisał Pulse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli generalnie rzecz biorąc spore rozczarowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W tym tygodniu chcę uderzyć po orginalną, przedliftową listwę na zderzak, jedyną dostępną czyli plastikową i czarną. U mnie powinno wyglądać to w porządku bo auto jest jasne z chromowanymi elementami, tak więc ten jeden czarny element nie powinien przeszkadzać.
Po wywalaniu tej fatalnej listwy, której zdjęcie postowałem wcześniej, na zderzaku pozostało mi sporo zadrapań. Ta listwa je zakryje.
Jak kupię to zrobię zdjęcia z natury i zapostuję.
Czekam na zdjęcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiedziałem że to taki problem z dopasowaniem tego elementu, widziałem w jakimś kombi MKIV przed liftem oczekującym na naprawę w ASO chromowane nakładki na zderzak i klapę, ładnie to wyglądało, ale teraz żałuję, że nie zwróciłem uwagi czy coś odstaje..
cysior jest offline   Odpowiedź z Cytatem