View Single Post
Stary 11-08-2012, 20:12   #1048
Emis
ford::average

Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
Domyślnie Odp: Dolnośląskie spoty,zloty i inne bzdury;)

Colorado30,zobacz ile spotów już na naszej strefie było.Zobacz ile już robiłam i co? Lubin czy Legnica ma chyba za daleko.
Na jeden dzień potrafi przyjechać Bruti z Wrocławia,czy Jitter z Zielonej Góry.Na Ścinawę na jeden dzień i wydra potrafił dotrzeć.
Zobacz skąd na Ścinawę przyjechali...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie mam nic przeciwko temu aby połączyć spot z innym klubem,bo już i Paintball robiłam w połączeniu FCP i Marea club Polska i też z Zielonej byli goście.
Grill przy lotnisku w Lubinie.Jitter jadąc z Bieszczad potrafił jeszcze wpaść do nas.
Z Lubina to jedynie M.A.G i kaszki,że potrafią być w miarę możliwości, a reszta?
Cóż....Pozostawiam, to do przemyślenia każdemu z Was Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Emis jest offline   Odpowiedź z Cytatem