View Single Post
Stary 13-08-2012, 10:08   #38
KCN
ford::beginner

Imię: MAREK
Model: Audi A4 Avant quattro
Silnik: 2.0 TDI 190 KM S tronic
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Różnica w silnikach 2.0 EcoBoost 203KM i 240KM

Cytat:
Napisał goodi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie zdziw się, jak 12 tygodni urośnie do np. 20. Ja na odbiór swojego czekałem w ostatniej fazie właśnie 5 miesięcy (w sumie to było 8 miesięcy). Tłumaczyli to nietypowym wyposażeniem, ale jakoś mnie nie przekonali. A teraz jest jeszcze przerwa urlopowa i produkcja w fabrykach Forda stoi.
Jak widze, zmieniales samochod w 2011, i jak czytalem rozne fora ten rok byl wyjatkowo upierdliwy dla oczekujacych. Pocieszam sie ze w tym bedzie duzo lepiej, jest kilka wpisow ze w okolicach marca oczekiwalo sie 1,5 miesiaca ....oczywiscie masz racje ze wiele zalezy od silnika i wyposazenia. Swoja droga to co takiego oprocz 240KM i PS masz w swoim Mondeo, co wplynelo na to opoznienie (czym motywowano to opoznienie, jaka opcja wyposazenia)?

Wakacje na zachodzie sa krotsze, licze ze dobre wiesci w okolicach poczatku wrzesnia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

P.S.
Warto bylo czekac, jak Ci jezdzi ta konfiguracja?

Ostatnio edytowane przez KCN ; 13-08-2012 o 10:13
KCN jest offline   Odpowiedź z Cytatem