Temat: [S-MAX 2006-2015] Znane i nieznane tricki
View Single Post
Stary 15-08-2012, 11:28   #357
twoy76
ford::amateur

Imię: Tomasz
Model: Galaxy Titanium X
Silnik: 2.0 TDCI Biturbo 210hp
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Znane i nieznane tricki

witam , ja może z innej "beczki" wyskocze z tematem odnośnie programowanie pilota od centralnego zamka. właśnie jestem po tym zabiegu, po przeszukaniu forum trafilem na podpowiedz jak to zrobic ale w moim aucie to nie dzialalo( przekrecenie 4x w ciagu 6 sec potem wyjecie kluczyka nacisniecie przycisku wlozenie ponowne i przekrecenie stacyjki). strasznie bylem poirytowany tym ze nie dziala ten system wiec wymienilem baterie przelutowalem styki na plytce juz chcialem pisac do goscia z allegro ze sprzedal mi uszkodzonego pilotaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale poszperalem jeszce w necie i trafilem na takie opis co prawda byl od forda galaxy z 2000 roku i dotyczyl programowania pilotow na podczerwien i radiowych ale stwierdzilem ze sprawdze

http://wiki.answers.com/Q/How_to_res...eg_ford_galaxy

zrobilem ta procedure do pilotow RF i zadzialalo z ta roznica ze nie zamigala kontrolka tylko byl sygnal dzwiekowy.
pilot dziala super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
twoy76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem