Temat: [S-MAX 2006-2015] Znane i nieznane tricki
View Single Post
Stary 15-08-2012, 16:22   #359
twoy76
ford::amateur

Imię: Tomasz
Model: Galaxy Titanium X
Silnik: 2.0 TDCI Biturbo 210hp
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Znane i nieznane tricki

wyjaśniam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

- włożyć kluczyk z pilotem który ma być zaprogramowany do stacyjki

- przekręcić kluczyk z pozycji 0 na pozycje II (nie włączać silnika!) cztery razy ale bardzo szybko tak żeby się zmieścić w 3 sec.

- z tego co pisze ten angol to powinna zamigać diodka miedzy zegarami nad wyświetlaczem, u mnie nic nie zamigało tylko był sygnał dźwiękowy taki jak przy zostawionych włączonych światłach

- jak usłyszałem ten sygnał to nie wyciągając kluczyka ze stacyjki (kluczyk w pozycji 0) nacisnolem któryś z przycisków na pilocie( gostek pisze ze bez znaczenia który) i przytrzymałem może z 5 sec coś kolo tego tylko nie pamiętam czy zakodowanie było potwierdzone jakimś mrugnięciem lampki czy tez sygnałem

- wyjolem kluczyk ze stacyjki i sprawdziłem czy działa i zadziałało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

powodzeniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
twoy76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem