View Single Post
Stary 16-08-2012, 09:59   #7
waltz
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Kuga PHEV
Silnik: 2.5
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Kilka pytań kupującego - S-max

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
lepiej sam sobie ściągnij ,dobra rada wujka Cześka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chętnie bym to zrobił ale po pierwsze - nie bardzo mam czas i możliwości żeby samemu szukać w Niemczech auta od "prywatnej osoby" a po drugie - chcę je w leasingu więc ktoś w Polsce musi mi fk wystawić i sfinansować zakup

Cytat:
Napisał wojtekn Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To, że to nie Gniezno to i tak nie powinno uśpić twojej czujności. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no, oczywiście że nie usypia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tego powodu już jedna fajna i super pasująca sztuka mi uciekła bo za długo zbierałem się z jej dokładnym sprawdzeniem
waltz jest offline   Odpowiedź z Cytatem