View Single Post
Stary 16-08-2012, 14:14   #5
wegorzxxl
ford::amateur

Model: Galaxy
Silnik: 2.8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: el. pompa wody załącza się na zimnym silniku

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Na pewno pomyliłem się i to nie pompa wody a pompa powietrza.Bardzo przepraszam za mój błąd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Takie coś by mogło powodować takie objawy.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ogólnie to ja nie mam katalizatora, pewnie poprzedni właściciel się nim "zaopiekował". Na jego miejscu jest kawał rury.)) Co mogę zrobić w takiej sytuacji żeby się samochód przełączał na gaz płynnie? Zaznaczam że to gaśnięcie i szarpanie podczas przełączania na gaz występuje jak chodzi ta dmuchawa. Oraz że samochód mam dwa lata i cały czas chodził idealnie aż zaczął szwankować z tym przełączaniem na gaz.
wegorzxxl jest offline   Odpowiedź z Cytatem