View Single Post
Stary 18-08-2012, 19:02   #20
szejk78
ford::advanced

Imię: Mariusz
Model: SCANIA S500
Silnik: Duży :)
Rocznik: 2026
Domyślnie Odp: Chcę kupić Mondeo mk4

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i kto to pisze? mechanik i kupował auta w których zaraz pada silnik ?
chola, chola nie zaraz tylko po użytkowaniu około roku.Pamiętaj że nigdy nie znasz dnia ani godziny kiedy Ci silniczek kopyto wystawi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak to mówią- szewc w podartych butach chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zawsze ujawniła(ujrzała światło dzienne)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mi się wada konstrukcyjna silnika czy to w focusie czy to w mazdzie 6, a jestem taki że wole zrobić za wczasu niż oglądać tłok przez dziure w bloku silnika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Arya-do taniej ceny autka z "Hitlerowni "dolicz po zakupie obsługe filtry oleje itp.ew. opłaty plus nieogarnięty stres kiedy i co w nim padnie -ja sprzedaje i sprzedawałem zawsze dobre auto i chciałbym kupować następne od takiego pasjonata jak ja,bo nie wyobrażam sobie aby ktoś mógł wydzwaniać do mnie później z pretensjami że to że tamto i straszyć sądami bo nie mam na to czasu ani nerwów.

Ostatnio edytowane przez szejk78 ; 19-08-2012 o 09:56
szejk78 jest offline   Odpowiedź z Cytatem