View Single Post
Stary 19-08-2012, 20:48   #2
jaculek63
ford::advanced

Imię: Jacek
Model: mondeo mk3/mk4 Titanium S(było)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2004/2009
Domyślnie Odp: Pomoc w zakupie autka - Mondeo MK4

Cytat:
Napisał Misyo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam Serdecznie...
Cały dzień czytam wasze wypowiedzi... i tak jak jeszcze rano wiedziałem co chcę kupić tak teraz... mam więcej wątpliwości niż zanim zacząłem czytać forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chcę kupić MK4. Kwota - 40-50tyś - optymalnie byłoby 45K ale jak trzeba to i 50K się znajdzie.. 3. Ma być bardzo dobrze wyposażone. Nie po to biorę kredyt by później marudzić, że coś mogło by mieć więcej.. :-)
Diesel lub benzyna.. no właśnie, od tego chyba powinienem zacząć... Z jednej strony chciałbym diesla bo i moment i spalanie... z drugiej strony robię do 20K rocznie więc ewentualne koszta napraw nie pokryją mi oszczędności z tankowania... No ale powiedzmy, że szukam diesla (chyba, że znajdę perełkę w benzynie...).

Co do silnika - 2.0 lub 2.2 (nie ma za dużo opinii na ich temat).. Znalazłem coś takiego, co o tym myślicie?

http://otomoto.pl/ford-mondeo-2-2-td...C25615643.html
Widziałeś cenę netto dość okazyjna vin niekompletny i pamiętaj sama akcyza od tej ceny to jakieś 7tyś pomyśl ile cie to bedzie kosztowaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jaculek63 jest offline   Odpowiedź z Cytatem