View Single Post
Stary 22-08-2012, 23:01   #4
jaal
ford::beginner

Imię: Aleksander
Model: Grand Tourneo Connect
Silnik: 1.5 Ecoboost Diesel
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Prędkość pracy wycieraczek - nieprawidłowy cykl ustawiania prędkości.

Cytat:
Napisał nadybskip Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie masz przypadkiem czujnika deszczu? ;-)

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Witaj!

Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam. Dopiero co wróciłem z urlopu, a z mojego telefonu nie jest łatwo odpisać na wątek na tym forumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Opcje są 3:
1. Mam czujnik deszczu i nie działa (włączyłem go i testowałem podczas deszczu).
2. Mam czujnik deszczu i działa (jak powyżej, może za mało padało?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3. Nie mam czujnika deszczu i regulacja prędkości nie działa.

Niby w umowie leasingowej nie mam zapisanego czujnika deszczu w wyposażeniu. Jak mogę sprawdzić czy mam?

PS Tapatalk to apka do obsługi forum?

Bump:
Cytat:
Napisał Wojtek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Temat przeniosłem do działu Focus.

Pozdrawiam
Wojtek
Witaj Wojtku,

dzięki, nie wiedziałem, następnym razem będę pisał w odpowiednim dzialeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jaal jest offline   Odpowiedź z Cytatem