View Single Post
Stary 23-08-2012, 00:49   #7
Milan397

Domyślnie Odp: Mondeo mk2 2.5 kupno

Autko chciałbym sprzedać na starego właściciele,zapewnia że nie ma problemu.OC ma ważne jeszcze kilka miesięcy i jeśli chcę,mogę na tym OC jeżdzić chyba że od razu auto chciałbym mieć na siebie.Tak jak pisałem nie chce go odpicować,auto jest stale eksploatowane(265000km) wiadomo jakbym miał go zatrzymać to musiał bym w niego trochę pieniędzy jeszcze wyłożyć.Ale ogólnie nie ma usterek wymagających wielkich nakładów finansowych.Przejechałem nim już 100 km na sprawdzenie i jest ok.Gdyby nie tak duży silnik na pewno chciałbym go zatrzymać na stałe.Bo autko super i jest w bogatej wersji .Ale nie oszczędzane po drogach.Atrakcyjna cena bo chodzi o trudną sytuacje właściciela.Nie oczekuje cudów nie wiem też ile te auto jest warte dokładnie ale w zamian jakbym dostał dobre oszczędne auto byłbym zadowolony.Tylko nie wiem czy znajdę kogoś chętnego na kupno/zamianę w nie dużym odstępie czasu bo trzymać go i jeżdzić tylko jak muszę bo paliwa szkoda tez nie ma sensu.I dlatego się zastanawiam czy warto spróbować?

Ostatnio edytowane przez Milan397 ; 23-08-2012 o 00:55
  Odpowiedź z Cytatem