Zacznę od linku
http://www.mondeoklubpolska.pl/showt...eracja-Problem
a więc w serwisie Boscha -Włoch w Skrobowie k. Lubartowa. regenerowałem pompę, i wtryski.
Części wysłane najpierw wtryski powiedziano, że trzeba pompę też wysłana wszystko wróciło po 2 miesiącach i tak jak w tym temacie wszystko ok złożone do kupy tryb awaryjny dalej. Pompa ok . Wtryski wysłane do powtórnej regeneracji a następnie schodki. 1 miesiąc nie ma odzewu, następnie nie odbieranie telefonu. A kiedy odbierze to ta sama gadka już wysłane. czekałem 5 miesięcy wysłał w końcu pakunek wielkości paczki zapałek aby mieć potwierdzenie, że coś odebrałem. Oczywiście nie odebrałem tego. Po roku czasu jakoś telefon wykonany znów i stwierdzenie, że wtryski uszkodzone mechanicznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jak to napisać aby admin nie skasował więc proszę o poprawkę bo to ważne..
nie brałem faktury bo auto zdjęte ze stanu.
już teraz nie pamiętam ile wydałem na to 4500zł a gdybym chciał papier na robotę to do tego wat..
Nie wiem jak to napisać aby admin nie skasował więc proszę o poprawkę bo to ważne..
jak ktoś miał też podobnie doradźcie mi coś